مراسم تجدید میثاق با شهدای گمنام

💠مراسم تجدید میثاق با شهدای گمنام مکان :

مزار شهدای گمنام دانشگاه زمان :۱۲ بهمن ماه بعد از نماز ظهر و عصر وسیله ایاب و ذهاب بعد از نماز ظهر و عصر روبروی نمازخانه امام خمینی (ره) دانشگاه مهیا می باشد.

💠 مراسم غبار روبی و عطر افشانی مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر

🔹 آیین غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه و تجدید بیعت با آرمان‌های شهدای هشت سال دفاع مقدس و حضرت امام خمینی (ره) بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران، ظهر روز چهارشنبه 12 بهمن ماه، با حضور مسئولین دانشگاه، بسیج اساتید و کارکنان، دانشجویان و کارمندان برگزار گردید.

🔹 در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین امینی عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه طی سخنانی در خصوص ایام الله فجر و رشادت های جوانان در پیروزی جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد: با قدم نهادن در مسیر شهدا و آرمان های انقلاب و جهاد تبیین بتوانیم در زمره افرادی باشیم که به فرموده قرآن "وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ" منتظر شهادت هستند.

🔹 شایان ذکر است غبارروبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدای گمنام، نثار گل و قرائت فاتحه پایان بخش این مراسم بود.