💠مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پیامی 27 اردیبهشت روز روابط عمومی را تبریک گفت:

📑در متن این پیام آمده است:
"روز روابط عمومی، فرصتی مغتنم برای قدردانی از تلاش ها و زحمات بی وقفه فعالان این عرصه صمیمی و اثرگذار است.

🔰روابط عمومی های نظام سلامت با انعکاس صادقانه خدمات ارائه شده، ارتقای سطح دانش سلامت جامعه و همچنین ایجاد ارتباطی مؤثر با ذینفعان، نقش بسزایی در تحقق اهداف نظام سلامت ایفا می کنند.

🔻اینجانب ضمن گرامیداشت این روز، از تلاش ها و خدمات ارزنده کلیه فعالان عرصه روابط عمومی به ویژه همکاران گرامی در مجموعه نظام سلامت، صمیمانه قدردانی نموده و توفیقات روزافزون این عزیزان را در مسیر خدمت به مردم شریف ایران اسلامی از خداوند متعال خواستارم.

دکتر علی اکبر جنگجو
مدیر درمان