💠دکتر فریبرز خوروش معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز جهانی کارگر را به کارگران زحمتکش، بویژه کارگران خدوم معاونت درمان تبریک گفت.

✍در پیام تبریک ایشان، بر نقش مهم و تاثیرگذار کارگران در پیشرفت و توسعه کشور و همچنین جایگاه رفیع این قشر زحمتکش در جامعه تاکید شده است.

🔰ایشان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام کارگر و گرامیداشت این روز پرافتخار، فرصت را مغتنم شمرده و به تمامی کارگران ساعی و پرتلاش، بویژه کارگران خدوم  معاونت درمان، که در عرصه سلامت و درمان با ایثار و فداکاری، خود را وقف خدمت به مردم کرده‌اند، تبریک عرض نمودند.

🔺معاون درمان دانشگاه، در ادامه این پیام، ابراز امیدواری کرد و گفت: انشاالله با همدلی و تلاش مضاعف همه مسئولین و کارگران، شاهد پیشرفت روزافزون کشور در تمامی عرصه ها بویژه عرصه سلامت باشیم.

━━━━━━━⊰🌺⊱━━━━━━