دورکاری ادارات و دستگاه های اجرایی و مجازی شدن مراکز آموزشی استان در روز شنبه 24 دیماه

براساس تصمیم کمیته مدیریت بحران استان و با هدف مدیریت مصرف گاز و برق و پایداری شبکه گاز به اطلاع می رساند فعالیت پردیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در روز شنبه ۲۴ دی ماه به صورت دورکار خواهد بود.

همچنین کلیه ستادها و واحدهای بهداشتی به استثناء مراکز شبانه روزی - مراکز بیتوته و مراکز تسهیلات زایمانی روز شنبه مورخه ۲۴ دیماه به صورت دورکاری فعالیت خواهند داشت .

بر اساس اعلام معاونت بهداشتی استان، لازمست در هر شبکه یک مرکز منتخب کووید و یک مرکز واکسیناسیون با سبد کامل از انواع واکسن های موجود در دوشیفت صبح و عصر به صورت حضوری فعالیت نمایند.

ضمنا کشیکهای بهداشت محیط - مبارزه با بیماری‌ها - هیپوتیروئیدی و واکسیناسیون نوزادان طبق روال قبل و مراکز هنگام ازدواج متناسب با تعداد مراجعین و به صلاحدید مدیران محترم شبکه به صورت حضوری فعال خواهند بود .

فعالیت کادر درمان و کادر اداری کلیه بیمارستانها و مراکز درمانی به صورت حضوری خواهد بود. فعالیت آموزشی کلیه دانشکده ها به صورت غیر حضوری ارائه خواهد شد و امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی در ساعت مقرر برگزار خواهد شد.