دوره آموزشی " آموزش خود مراقبتی در مددکاری اجتماعی"

به منظور توانمند سازی کارشناسان واحد مددکاری مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دوره آموزشی " آموزش خود مراقبتی در مددکاری اجتماعی" روز چهارشنبه مورخ 25 مرداد 1402 توسط واحد مددکاری این معاونت در سالن کنفرانس برگزار گردید.

:   این جلسه با حضور خانم جعفر طیاری رئیس محترم اداره اقتصاد درمان، آقای دکترقاسمی عضو هیئت علمی گروه مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و خانم محمدی مسئول واحد کمددکاری این معاونت برگزار و موارد زیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیان جمع بندی جلسه : در جلسه مذکور در خصوص مفهوم خود مراقبتی، تهدید ها و چالش های پیش روی مددکاران اجتماعی، پیامدهای فرسودگی شغلی، تحقق فرهنگ خود مراقبتی در سیستم های مددکاری اجتماعی و ساختارهای حمایتی شخصی و حرفه ای آموزش های لازم ارائه گردید