جلسه هم اندیشی رابطین آموزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

جلسه هم اندیشی رابطین آموزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سه شنبه ۲ آبان ماه ۱۴۰۲

معاون توسعه در این مراسم با بیان اینکه بهروه وری بدون توجه به مقوله مهم آموزش نه میسر است و نه ماندگار، گفت: « البته شرط انجام و ثمربخشی این مهم، آموزشهای کاربردی در زمان و مکان مناسب است که توسط افراد متخصص و ذیصلاح صورت پذیرد »

. دکتر محسن مصلحی در ادامه با اشاره بر لزوم آموزش صحیح و اطمینان از موثربودن آن، افزود : «یکی از مهمترین نکات قابل توجه در قرارگاه مدیریت افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه های دانشگاه، پیوست آموزشی کلیه برنامه هاست».

ایشان در پایان با درخواست موکد از رابطین آموزشی واحد‌های تابعه بر نیازسنجی های حرفه ای تر و جدیت در اجرای آنها و تاثیر آن بر ارزشیابی همکاران تاکید نمودند.

در انتهای این گردهمایی از رابطینی که به افتخار بازنشستگی نائل آمدند و نیز در واحد‌های دیگر به ادامه فعالیت می‌پردازند به پاس تلاش هایشان تقدیر بعمل آمد.