تبریک معاون درمان به مناسبت روز ملی منابع انسانی

✍به مناسبت روز ملی منابع انسانی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پیامی به همکاران واحد منابع انسانی این معاونت، ضمن تبریک این روز، از تلاش ها و زحمات بی وقفه آنان در جهت مدیریت و ساماندهی امور کارکنان و ارتقای سطح منابع انسانی در مجموعه درمانی دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.

🗓در متن این پیام آمده است:

🔸"روز ملی منابع انسانی، فرصتی مغتنم برای قدردانی از تلاش ها و خدمات ارزشمند انسان‌هایی است که با تعهد و دلسوزی، در جهت ارتقای سطح منابع انسانی و سرمایه‌های اصلی هر سازمان گام برمی‌دارند.

🔺اینجانب، ضمن تبریک این روز پرمهر به همکاران گرامی در واحد منابع انسانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از زحمات و تلاش های بی وقفه شما در راستای مدیریت و ساماندهی امور کارکنان، برنامه ریزی و نظارت بر جذب، استخدام، آموزش، ارزشیابی عملکرد، و ایجاد انگیزه در میان کارکنان، و همچنین تلاش در جهت ارتقای سطح رفاه و معیشت آنان صمیمانه قدردانی می نمایم.

🔹امید است با اتکا به سوابق ارزشمند و تجربیات گرانبهایتان، در ظل توجهات الهی و در راستای تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بیش از پیش موفق و سربلند باشید.

" دکتر فریبرز خوروش

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان