برگزاری یازدهمین پودمان آموزش و توانمندسازی مدیران پرستاری قطب ۷ آمایشی در اصفهان

یازدهمین دوره آموزشی توانمند سازی مدیران پرستاری بیمارستان های منطقه آمایشی قطب ۷ توسط معاونت محترم پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

با توجه به اینکه آموزش و توانمندسازی مدیران پرستاری از اولویت های مهم معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

این دوره با هدف توانمند سازی مدیران پرستاری،مترونها و سوپروایزران ارشد و سرپرستاران اورژانسهای مراکز مرجع منطقه ۷ آمایشی (اصفهان، کاشان، یزد و شهرکرد) از تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ لغایت ۱۴۰۲/۱۰/۲۹ به مدت ۳ روز در تالار شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

رفتار سازمانی و مهارت تصمیم گیری، مفاهیم مرتبط با برنامه استراتژیک، مدیریت پرستاری و مروری بر استانداردهای اعتبار بخشی در حوزه پرستاری، ایمنی و کنترل عفونت، مدیریت جامع حاد و اورژانس، مراقبتهای جراحی و بیهوشی، مراقبتهای عمومی بالینی، ملاحظات قانونی و حقوقی در ثبت و گزارش نویسی پرستاری، برنامه ریزی در کنترل نظارت و ارزیابی، ملاحظات اخلاقی و استانداردهای حرفه ای از جمله رئوس مطالب ارائه شده در این برنامه آموزشی بود.

#پویش_ملی_سلامت

#آگاهی_زودتر_مراقبت_موثرتر