برگزاری کنفراس "استانداردهای مراقبت و درمان"

کنفرانس آموزشی استانداردهای مراقبت و درمان برای گروه هدف شامل : مسئولین بهبود کیفیت در مراکز، توسط سرکار خانم چراغی، سرکار خانم ترکیان و جناب آقای دکتر مصلحی ،در روز 8 مهرماه از ساعت 8صبح لغایت 14 در سالن اجتماعات بیمارستان نور و حضرت علی اصغر(ع) به میزبانی این مرکز برگزار گردید.

درابتدای کلاس آموزشی، در روز 08/07/1402 مطالبی در مورد اهداف برنامه و کلیات آن توسط سرکار خانم چراغی و جناب آقای حاجی بنده مدیر محترم بیمارستان بیان گردید.

سپس استانداردهای اعتباربخشی در خصوص مدیریت دارویی توسط آقای دکتر مصلحی عضو هیات علمی دانشکده پزشکی و مدیریت اطلاعات سلامت با تدریس سرکار خانم ترکیان انجام گرفت.

بیان جمع بندی جلسه : با توجه به پیش رو بودن ارزیابی جامع مراکز درمانی در دور ششم و لزوم ارتقاء عملکرد پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی و اهمیت آن در کیفیت خدمات دراین مراکز، آموزش ها ونکات لازم بیان و  تاکید گردید.

بیان مصوبات قطعی شده :

-تطابق فرآیندهای کاری موجود با استانداردهای اعتباربخشی

-اصلاح فرآیندهای موجود در صورت لزوم

-برگزاری جلسات آموزشی در مراکز و آموزش پرسنل ذیربط توسط مدیران ومسئولان بیمارستانها به صورت ابشاری