برگزاری کمیته نقل وانتقالات دانشگاه

روز شنبه 16 تیرماه 1403کمیته نقل وانتقالات دانشگاه با حضور سید مرتضی هاشمی مدیر منابع انسانی،دکتر گنجی مشاور اجرایی معاونت توسعه مدیریت ومنابع،دکتر گله داری سرپرست معاونت بهداشت ورئیس مرکز بهداشت استان،اقای صفری مشاور رئیس دانشگاه ومدیر حراست،دکتر راستین مدیر امور بیماری ها ومراکز تشخیص درمانی معاونت درمان،دکتر صفدریان مدیرتوسعه سازمان ،خانم قاسمی کارشناس نقل وانتقالات،خانم داستانپور رابط نقل وانتقالات معاونت درمان،خانم ناجی رابط نقل وانتقالات معاونت بهداشتی،خانم کریمی مدیر پرستاری در اتاق جلسات مدیریت منابع انسانی تشکیل گردید.

پیرامون درخواست های ماموریت،تمدید ماموریت وانتقال کارکنان در حوزه های بهداشت و درمان بحث وتبادل نظر گردید وتصمیمات مقتضی اتخاذ شد.

نتایج متعاقبا از طریق وب سایت مدیریت منابع انسانی به نشانی الکترونیک Afa.mui.ac.ir قسمت منابع انسانی نتایج کارگروه نقل وانتقالات اعلام خواهد گردید.