برگزاری چهارمین کارگروه پدافند غیرعامل درمان

🔻 چهارمین کارگروه پدافند غیرعامل درمان، سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۶، با حضور آقای دکتر دوروشی مدیر محترم نظارت و اعتباربخشی امور درمان و دیگر اعضای کارگروه درمان با محوریت اداره اورژانس بیمارستانی برگزار گردید.

در این جلسه جناب آقای دکتر زمانی رئیس پدافند غیرعامل و HSE دانشگاه، جناب آقای کیخایی رئیس مدیریت حوادث و بلایای اورژانس پیش بیمارستانی، جناب آقای امیریان دبیر کمیته پدافند غیرعامل سازمان انتقال خون اصفهان، جناب آقای دکتر جابری مسئول پخش خون سازمان انتقال خون اصفهان، نیز حضور داشتند.

در طی این جلسه پس از ارائه ی گزارش کار معاونت درمان در حوزه ی پدافند غیرعامل و قرائت دستور جلسه، پیرامون سه موضوع مسمومیت ها، مانور دور میزی بر اساس یک حادثه ی واقعی ، افزایش همکاری های حوزه ی پدافند غیرعامل دانشگاه و سازمان انتقال خون بر اساس شرایط موجود و تشکیل تیم واکنش سریع در حوزه ی پیش بیمارستانی و بیمارستانی بحث و تبادل نظر انجام گرفت و موارد لازم مصوب شد.