برگزاری پودمان آموزشی "توانمندسازی مدیران پرستاری در مواجهه با خطر، حوادث و بلایا"

روز دوشنبه مورخ20 آذر ماه ۱۴۰۲، پودمان آموزشی ضمن خدمت یک روزه، در راستای توانمندسازی مدیران پرستاری در خصوص "پرستاری حوادث و بلایا" و با هدف تشکیل تیم پرستاری در مواجهه با حوادث و بلایای احتمالی ویژه مدیران خدمات پرستاری مراکز درمانی و بیمارستانهای تابعه دانشگاه برگزار گردید.

در این دوره که توسط مدیریت پرستاری دانشگاه و با حضور استاید محترم دانشکده پرستاری مامایی و مدیریت و اطلاع رسانی برگزار شد، مباحث آموزشی زیر مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت:

1. کلیات و مبانی مدیریت خطر، حوادث و بلایا، آشنایی با انواع برنامه ریزی و روش های سازماندهی حین، قبل و بعد از حوادث و بلایا شایع

۲. انواع تریاژبیماران درحوادث

۳. آشنایی با روشهای رهبری و انگیزش و هماهنگی و گزارش دهی حین قبل و بعد از حوادث و بلایا شایع در پایان جلسه شرکت کنندگان در تیم های 3 و 5 نفره به تحلیل

سناریوهای احتمالی پرداختند و به ارایه تجارب مرکز خود و بحث و تبادل نظر در خصوص ارتقا پرستاری در حوادث و بلایا، پرداختند.