برگزاری كميته بررسی مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه

✳️ به گزارش روابط عمومی معاونت درمان کمیته بررسی مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه معاونت درمان، توسط مدیریت پرستاری روز شنبه مورخه 6 اسفند ماه سال 1401 با حضور آقای دکتر حیدری، معاون محترم درمان دانشگاه و رئیس کمیته کودکان 1 تا 59 ماهه، آقای دکتر شمس، مدیر محترم گروه کودکان دانشکده پزشکی، آقای دکتر رحیمی، عضو محترم هیئت علمی گروه کودکان دانشکده پزشکی، خانم کریمی، مدیر محترم پرستاری دانشگاه، خانم دکتر صمصمام شریعت، رئیس محترم اداره اورژانس بیمارستانی معاونت درمان، روسای محترم بیمارستانهای شهید رجائی داران و حضرت رسول اکرم (ص) فریدونشهر همراه با تیم های مدیریتی، پزشکی و پرستاری بیمارستان ها در سالن کنفرانس معاونت درمان برگزار گردید.

✅ در این کمیته پس از ارائه سیر بیماری و تاریخچه مرگ کودک متوفی، نتایج بررسی تخصصی پرونده کودکان و مداخلات درمانی و مراقبتی انجام شده در بیمارستان تشریح شد و سپس چالش ها و موضوعات مطرح شده مورد بحث و تبادل نظر اعضاء محترم کمیته و مدعوین محترم قرار گرفت. 🔶در پایان جلسه مصوبات کمیته با هدف اصلاح فرآیندها و بهبود کیفیت خدمت رسانی به بیماران و کاهش مرگ و میر کودکان تنظیم گردید.