برگزاری سومین هفته دوره آموزش مداوم «تغذیه در طب ایرانی با رویکرد بالینی»
به منظور توانمندسازی دانش آموختگان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،خصوصی، خیریه، تامین اجتماعی، شاغل در دفاترکار سرپایی اصفهان، هفته سوم دوره مقدماتی آموزش مداوم «تغذیه در طب ایرانی با رویکرد بالینی» به میزان ۵۰ ساعت برای گروه اول در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه مورخ 18 لغایت 20 دی ماه ۱۴۰۲ توسط واحد تغذیه بالینی معاونت درمان، انجمن تغذیه اصفهان، گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی با همکاری و هماهنگی واحد آموزش معاونت درمان در سلامتکده طب ایرانی برگزار گردید.
این جلسه با حضور و تدریس آقایان دکتر محمد انصاری پور، دکتر محمد مظاهری، دکتر سید عبدالعلی موسوی زاده، دکتر محمود بابائیان، دکتر سید محمد علی سروش زاده و سرکارخانم دکتر مریم رنجبر متخصصین و اعضا هیئت علمی گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار و موارد زیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این کنفرانس آموزش های لازم در خصوص اهمیت دستگاه گوارش در سلامتی، انواع خوراکی ها در طب ایرانی، انواع گوشت ها و طبیعت آنها، طبیعت و ویژگی انواع حبوبات و غلات، نوشیدنی ها در طب ایرانی، آداب تغذیه در طب ایرانی، میوه و سبزیجات و نقش آنها در سلامتی، طبیعت و ویژگی شیر و لبنیات و روغن ها در طب ایرانی ارائه گردید.
در این جلسه ضمن حل کیسهای بالینی تغذیه و رژیم درمانی با رویکرد طب ایرانی، پس از بحث و تبادل نظر، به سوالات علمی و اجرایی شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
- Log in to post comments