برگزاری دومین دوره پودمان آموزشی توانمند سازی مدیران پرستاری بیمارستانهای مرکز شهر اصفهان

دوره توانمند سازی مدیران پرستاری(مترون، سوپروایزر، سرپرستار)در خصوص مدیریت نیروی انسانی و نظارت بالینی توسط مدیریت پرستاری دانشگاه و با همکاری مجتمع آموزشی درمانی سیدالشهدا(ع) و واحد آموزش در روزهای یازدهم و دوازدهم شهریور ماه۱۴۰۲ برگزار شد.

مطالب ارایه شده توسط اساتید شامل موارد زیر بوده است:

آشنایی با ارتباط موثر و ارتباط درمانی با بیمار و خانواده و برقراری ارتباط حرفه ای در سازمان ، روشهای محاسبه نیروی انسانی، توسعه و مدیریت نیروی انسانی، کاهش ساعت کاری، حضور و غیاب و مرخصی ها

مروری بر اصول مدیریت بالینی و پرستاری، مدیریت بخش های بالینی، نظارت و ارزشیابی بر اساس استاندارد های اعتباربخشی"سنجه های مدیریت خدمات پرستاری ومراقبت های عمومی بالینی" زیر نظر اساتید محترم، آقای دکتر ناجی، سرکار خانم دکتر صفازاده، خانم چراغی، خانم کریمی، آقای ایزدی، خانم هاشمی، ارایه شد.

در پایان دوره به منظور جمع بندی مطالب ارایه شده سوالات و چالش های مدیران پرستاری به صورت پرسش و پاسخ و بارش افکار طرح گردید.