برگزاری دومین جلسه هیات اجرایی ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری شهر اصفهان

روز دوشنبه مورخ ۱۶ مرداد ماه سالجاری دومین جلسه هیات اجرایی ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری شهر اصفهان با حضور آقای دکتر خوروش معاون محترم درمان، خانم کریمی مدیر محترم پرستاری دانشگاه، آقای ترابی نماینده فرمانداری، آقای ذوالفقاری کارشناس اداره بازرسی دانشگاه و نماینده هیات نظارت بر انتخابات، آقای دکتر شهریاری نماینده سازمان نظام پرستاری اصفهان، آقای دکتر حسینی نماینده دانشکده پرستاری مامایی و آقای کرمانی نژاد مسئول حراست در دفتر معاون درمان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر خوروش ضمن خوشامدگویی، درمورد برگزاری انتخاباتی سالم و باشکوه تاکید نمودند. سپس خانم کریمی توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده توسط معاونت درمان، تعداد افراد ثبت نام کننده و تعداد صندوق های رای ثابت و سیار شهرستان ها ارائه نمودند.

در پایان تعداد صندوق های رای ثابت و سیار شهر اصفهان و سایر شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی به گونه ای که دسترسی رای دهندگان به حداکثر برسد، به تصویب رسید. .

┅┅┅❅🏴❅┅┅┅┄┄ 🌐Ta.mui.ac.ir