برگزاری دوره آموزش مداوم "مراقبت های تنفسی در نوزادان"

به منظور ارتقاء سطح دانش پرستاران شاغل در بخش های داخلی و ویژه نوزادان سمینار دو روزه "مراقبت های تنفسی در نوزادان" در تاریخ های 29 و 30 مرداد 1402 توسط مدیریت پرستاری دانشگاه در سالن کنفراس معاونت درمان برگزار گردید.

در این دوره خانم ها دکتر جعفری، دکتر نم نباتی، دکتر شریفی، دکتر همتی و خانم آجودانیان و خانم حسینی، اساتید محترم گروه کودکان و نوزادان دانشکده پرستاری و مامائی حضور داشتند.

در روز اول در خصوص مباحثی چون RDS، TTN، آپنه و مراقبت های پرستاری آن ها، انواع روش ها و عوارض اکسیژن درمانی در نوزادان، انواع CPAP، مراقبت های پرستاری مربوطه و عوارض گفتگو و بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در روز دوم نیز به مباحثی از قبیل مدهای ونتیلاتور و مراقبت از نوزاد تحت ونتیلاتور، مراقبت های سورفاکتانت درمانی، فرآیند پرستاری در مراقبت های تنفسی نوزادان پرداخته شد.

در پایان پس از بحث و تبادل نظر، به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد و مقرر شد دوره های بیشتری با عناوین مختلف جهت ارتقاء سطح دانش و مهارت پرستاران شاغل در بخش های نوزادی برگزار گردد.