رفتن به محتوای اصلی
x

برگزاری دوره آموزشی ضمن خدمت "اصول کار با سامانه های بیمارستانی و شاخص های تغذیه بالینی در پنل مدیریتی"

به منظور توانمند سازی دانش آموختگان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خصوصی، خیریه، تامین اجتماعی و وابسته به سایر سازمانها، دوره آموزشی ضمن خدمت "اصول کار با سامانه های بیمارستانی و شاخص های تغذیه بالینی در پنل مدیریتی" در روزهای شنبه و یکشنبه 28 و 29 مرداد 1402 توسط واحد تغذیه بالینی معاونت درمان در کتابخانه موید الاطباء دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

این جلسه با حضور و تدریس سرکار خانم ترکیان مسئول فناوری اطلاعات سلامت، جناب آقای مهندس محبی کارشناس اداره هماهنگی امور بیمه ها، تعرفه ها و استانداردها، سرکارخانم راستی کارشناس مسئول تغذیه بالینی و سرکارخانم رجایی کارشناس تغذیه بالینی معاونت درمان برگزار و موارد زیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

جمع بندی جلسه :

در این دوره آموزش های لازم در خصوص انواع سامانه های بیمارستانی مانند HIS ، سپاس، آواب و نحوه دستیابی به اطلاعات ثبت شده در زمینه تغذیه بالینی، کدهای ملی خدمات تغذیه درمانی و نحوه ثبت دقیق آن ها بر اساس نوع خدمت ارائه شده در سامانه های بیمارستانی، نرم افزار تابل غذایی، محاسبه و برآورد نیرو خدمات غذایی بر اساس تعداد پرس غذا، پایش تعهدات پیمانکار قرارداد واگذاری پخت و توزیع غذا، مدیریت آمار غذایی، و آخرین ابلاغ فرم ها و شناسنامه و استاندارد مشاوره تغذیه و رژیم درمانی بیماران بستری بزرگسال، کودک و نوجوان ارائه گردید. در پایان پس از انجام کار عملی، بحث و تبادل نظر، به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

بیان مصوبات قطعی شده :

- ضرورت استفاده از آخرین ویرایش فرم های ارزیابی تخصصی و پیگیری وضعیت تغذیه بیماران بستری بزرگسال، کودک و نوجوان ابلاغ شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورخ 15/05/1402

- ضرورت ارائه خدمت بر اساس شناسنامه و استاندارد خدمت مشاوره و تدبير تغذيه اي براي بيماران بستري در اولین جلسه و سایر جلسات ابلاغ شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورخ 15/05/1402

- بررسی و پیگیری ثبت کدهای ملی خدمات تغذیه درمانی RVU و ICD10 در سامانه های HIS، سپاس و ... در زمان مقرر توسط مسئول مربوطه

- پیگیری اخذ پروانه بهره برداری درمانگاه سرپایی تغذیه در بیمارستان های ارائه دهنده خدمت و ثبت خدمات در سامانه آواب

- استفاده از آخرین فرم پایش تعهدات پیمانکار قرارداد واگذاری پخت و توزیع غذا

- پیگیری استفاده از نرم افزار تابل غذایی به منظور مدیریت خدمات غذایی بیمارستان

🌐Ta.mui.ac.ir