برگزاری جلسه ی هم اندیشی و بررسی چالش ها و مشکلات استقرار سامانه cis ماد در مراکز منتخب دانشگاهی

روز سه شنبه مورخ ۱۳ تیرماه ۱۴۰۲ جلسه ی هم اندیشی و بررسی چالش ها و مشکلات استقرار سامانه cis ماد در مراکز منتخب دانشگاهی با حضور آقای دکتر گلزاری، کارشناسان درآمد و امور مالی دانشگاه، کارشناسان فاوا، کارشناسان معاونت بهداشتی و کارشناسان و مسئولین واحدهای فناوری اطلاعات سلامت و IT معاونت درمان در سالن کنفرانس برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر گلزاری ضمن تاکید بر استقرار هر چه سریعتر سامانه در کلیه مراکز دانشگاهی استان ، بر استخراج شاخص های مدیریتی و ارزیابی ماهیانه مراکز در این خصوص و در نظر گرفتن مشوق های کتبی و مالی برای مرکز برتر تاکید نمودند.

در ادامه جلسه مسئولین درآمد و مسئولین فناوری اطلاعات مراکز شهید رجایی داران، امام حسین (ع) گلپایگان، فاطمیه خوانسار، کاشانی، نور و علی اصغر (ع)، کودکان امام حسین (ع)، فارابی و شهید منتظری نجف آباد حضور داشتند، چالش ها و مشکلات استقرار سامانه cis ماد در مراکز مطرح نمودند و کارشناسان شرکت تصمیم سازان اسپانه (دمیس) در این خصوص توضیحات لازم را ارائه کردند .

در پایان جلسه مقرر گردید موارد مورد اشاره در اسرع وقت توسط شرکت اصلاح و مرتفع گردد.