برگزاری جلسه فرآیند الکترونیکی نمودن "مراقبت در منزل در سامانه پورتال دانشگاه"

💠برگزاری جلسه فرآیند الکترونیکی نمودن "مراقبت در منزل در سامانه پورتال دانشگاه"

📆روز پنجشنبه مورخ۲۴ خردادماه۱۴۰۳ جلسه ای به منظور معرفی سامانه الکترونیکی مراقبت در منزل با حضور مدیر پرستاری دانشگاه، موسسین مراکز مشاوره و ارائه مراقبت پرستاری در منزل و رابطین مراقبت در منزل مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای تابعه دانشگاه برگزار گردید.

🔸در ابتدای جلسه خانم کریمی در خصوص اهمیت ارجاع مناسب بیماران نیازمند به مراقبت پرستاری در منزل بعد از ترخیص بیمارستان به مراکز مشاوره و  ارائه مراقبتهای پرستاری در منزل و ارتقا کیفیت خدمات ارائه شده توسط مراکز مراقبت در منزل اشاره نمودند.

🔹در ادامه جلسه سامانه پورتال مراقبت در منزل به منظور ثبت اطلاعات مراکز مشاوره و ارائه مراقبت پرستاری در منزل ، ارجاع بیماران از بیمارستان و گزارش دهی اقدامات انجام شده توسط مراکز مراقبت در منزل به صورت مبسوط معرفی گردید .

✔در پایان جلسه در خصوص چگونگی اجرایی شدن سامانه مراقبت در منزل بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

#پوشش_همگانی_سلامت

#برنامه_ملی_سلامت_خانواده