برگزاری جلسه ساماندهی نیروهای بادیگارد در مراکز درمانی دارای بخش روانپزشکی

کمیته بررسی مشکلات و ساماندهی نیروهای بادیگارد در مراکز درمانی دارای بخش روانپزشکی توسط مدیریت محترم پرستاری مورخ 1402/05/10 با حضور مدیر امور بیماری ها، مدیر محترم منابع انسانی دانشگاه، مدیر محترم حراست دانشگاه و معاونت درمان، اساتید محترم هیئت علمی گروه روان پزشکی و روان پرستاری، رؤسا و مدیران محترم پرستاری بیمارستان های امین، نور و حضرت علی اصغر(ع)، فارابی و مدرس و کارشناسان محترم تحول اداری دانشگاه و امور بیماریهای معاونت درمان برگزار گردید.

در این جلسه به بررسی چالش ها و تبادل نظر مربوط به ساماندهی نیرو های بادیگارد در بیمارستان های روان پزشکی و بررسی و ریشه یابی مشکلات ذکر شده پرداخته شد.

در پایان جلسه مقرر شد به تدوین شرح وظایف نیروهای مذکور با همکاری رؤسا و مدیران پرستاری بیمارستان های دارای بخش های روانپزشکی و اساتید محترم دانشکده پزشکی و پرستاری صورت پذیرد و پس از تایید شرح وظایف در مدیریت تحول اداری دانشگاه به بیمارستان ها ابلاغ گردد.