برگزاری جلسه آموزش مداوم مروری بر سامانه نظام مرگ کودکان ۱تا ۵۹ ماهه

دوره آموزشی باحمایت مدیریت پرستاری دانشگاه، با امتیاز آموزش مداوم و رایگان ویژه کارشناسان کودکان ۱تا۵۹ ماهه مراکز و بیمارستانهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در روز شنبه مورخ ۲۸ مرداد ماه با حضور اساتید محترم دانشکده پرستاری مامایی ،سرکار حانم دکتر جعفری، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی سرکارخانم دکتر سقاییان نژاد، و کارشناس محترم نظام مرگ کودکان ۱تا۵۹ ماهه معاونت بهداشتی ، سرکار خانم فاضلیان در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

در ابتدای جلسه به بررسی و اهمیت ارزیابی وضعیت جسمی کودکان بدحال و اورژانسی  نحوه مراقبت از کودک در شرایط بدحا پرداخته شد.

سپس در رابطه با  آمار مرگ در جهان بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی و طبقه بندی علل مرگ کودکان و همچنین در خصوص میزان علل مرگ ثبت شده در سامانه نظام مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه توضیحات مربوطه بر اساس جدیدترین منابع علمی پرداخته شد .

در ادامه جلسه در مورد چگونگی ثبت موارد ثبت مرگ در سامانه نظام مرگ کودکان در سایت مربوطه ، چگونگی برگزاری کمیته های مرگ کودکان و نحوه ارسال صورت جلسات به معاونت درمان توضیحاتی ارائه شد.  همچنین در مورد آخرین دستورالعمل ارسالی وزات متبوع توضیحاتی ارائه شد.