بازدید کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از مراکز درمانی و سامانه cis دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در روز سه شنبه مورخ بیست و سوم آبان ماه 1402 تیم کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد متشکل از کارشناسان واحدهای ستادی، مالی و درمانی با حضور در مجتمع تخصصی و فوق تخصصی فارابی، از مراحل استقرار cis در این مرکز و فرآیندهای پذیرش، نسخه نویسی و نظام ارجاع در این مرکز بازدید نمودند.

در این بازدید  آقای عسگری وخانم نقدی کارشناسان اداره درآمد دانشگاه، آقای مهندس همت کارشناس اداره فاوا و خانم ترکیان مسئول فناوری اطلاعات سلامت معاونت درمان در خصوص چالش ها و اقدامات صورت گرفته قبل و بعد از استقرار سامانه cis توضیحاتی ارائه نمودند و سپس کارشناسان به صورت میدانی از کلینیک تخصصی مرکز فارابی بازدید نموده و از نزدیک فرآیندها و اقدامات صورت گرفته را بررسی نمودند.