بازدید معاون غذا و دارو و مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان در نوروز ۱۴۰۵
در راستای برنامه نظارتی نوروزی و به منظور ارزیابی آمادگی واحدهای درمانی، دکتر اعتباری، معاون غذا و دارو، به همراه دکتر گنجی، مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، روز دوشنبه دهم فروردین ماه ۱۴۰۵ از بخشهای مختلف بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان بازدید به عمل آوردند.
هدف اصلی این بازدید، بررسی روند ارائه خدمات به بیماران در ایام تعطیلات نوروز، ارزیابی میزان آمادگی بخشهای درمانی، نحوه حضور پزشکان و پرسنل کشیک، رسیدگی به بیماران بدحال و سنجش حجم مراجعات نوروزی بود.
در این جریان، دکتر اعتباری ضمن بازدید از واحدهای مرتبط، بر موجودی اقلام دارویی و ملزومات ضروری، نحوه تأمین و توزیع دارو و همچنین پایداری زنجیره تأمین تأکید کرده و بر ضرورت نظارت مستمر و تأمین به موقع اقلام حیاتی تأکید نمودند.
دکتر گنجی نیز در گفتگوی مستقیم با مسئولان بیمارستان، بر اهمیت تداوم ارائه خدمات ایمن، سریع و باکیفیت در طول ایام تعطیلات نوروز تأکید ورزیدند.
در پایان این بازدید، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای بیوقفه کادر درمان بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان، بر اجرای مستمر و پیگیرانه برنامههای ارتقای خدمات درمانی در طول ایام نوروز و همچنین پس از آن تأکید گردید.
- Log in to post comments