بازدید معاون درمان وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور و مراسم کلنگ زنی در بیمارستان امام خمینی (ره) فلاورجان

بازدید معاون درمان وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور و مراسم کلنگ زنی احداث ساختمانی امور اداری،نماز خانه،انبار مرکزی بیمارستان امام خمینی (ره) فلاورجان

در روز شنبه مورخ هفتم مرداد ماه ۱۴۰۲ ، با حضور آقای دکتر کریمی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، آقای دکتر جمال الدینی معاون حقوقی امور مجلس وزارت بهداشت و درمان ، حجت الاسلام و المسلمین موسوی لارگانی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ، آقای دکتر شیرانی رئیس دانشگاه ، آقای دکتر سلطانیان مشاور اجرایی ریاست دانشگاه ،آقای دکتر خوروش معاون درمان و جمعی از مسئولین دانشگاه ، ضمن بازدید از بخش های مختلف درمانی و طرح های در حال توسعه ، کلنگ زنی پروژه احداث ساختمانی طرح توسعه امور اداری، نمازخانه، انبار مرکزی بیمارستان امام خمینی (ره) فلاورجان انجام گردید.

.┅┅┅❅🏴❅┅┅┅┄┄