بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و معاون درمان  از پروژه پاویون دستیاران مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)

در روز دوشنبه 28 خرداد ماه، همزمان با عید سعید قربان، دکتر شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه دکتر مصلحی معاون توسعه مدیریت و منابع و دکتر فریبرز خوروش  معاون درمان دانشگاه با حضور در مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) از پروژه عمرانی پاویون دستیاران مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) به صورت میدانی بازدید نمودند.

در این بازدید که خانم دکتر موحدی رییس و جمعی از مدیران مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) نیز حضور داشتند ، ضمن بررسی نیازمندی ها و مشکلات موجود، به منظور رفع موانع و مشکلات و نیز تسهیل و تسریع در اتمام پروژه مذکور تصمیمات و تدابیر لازم صورت پذیرفت.

#پوشش_همگانی_سلامت
#برنامه_ملی_سلامت_خانواده