بازدید تیم مدیریت پرستاری دانشگاه از بیمارستان شفاء کلیشاد و سودرجان

روز یکشنبه مورخ 05/06/1402، خانم کریمی مدیر محترم پرستاری دانشگاه به همراه کارشناسان محترم مدیریت پرستاری خانم تاکی، آزاد و استکی از بیمارستان شفاء بازدید نمودند.

کلیه بخش های درمانی بیمارستان شفا توسط تیم مدیریت پرستاری با همراهی مدیرمحترم خدمات پرستاری و سوپروایزر آموزشی و آموزش سلامت آن مرکز، مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.

چگونگی ارائه مراقبتهای پرستاری بر اساس استانداردهای اعتباربخشی ملی بیمارستان ها، سنجه های مدیریت خدمات پرستاری و مراقبت های عمومی بالینی، ارتقا سلامت کودکان 1تا 59 ماهه به شیوه مشاهده میدانی، پرسش و پاسخ از پرسنل محترم گروه پرستاری، مصاحبه با بیماران / خانواده و بررسی مستندات مربوطه ، مورد بررسی قرار گرفت .

در ادامه بازدیدها برآورد کمی و کیفی و چینش نیروی انسانی گروه پرستاری ارزیابی گردید.

در پایان ، نشست تیم رهبری و مدیریت آن مرکز با تیم مدیریت پرستاری دانشگاه صورت پذیرفت و ضمن تشکر و قدردانی از زحمات همکاران آن مرکز توسط خانم کریمی در مورد مسائل و مشکلات موجود بحث و تبادل نظر مطرح گردید.