اولین بازدید از سری بازدیدهای دوره ای مشترک حوزه سلامت دانشگاه،از پایگاههای اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان شاهین شهر

امروز پنجشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۲

همزمان با آغاز هفته دولت، در راستای همسویی حوزه های بهداشت، درمان و پیش بیمارستانی و نیز رفع چالشهای موجود، اولین بازدید از سری بازدیدهای دوره ای مشترک حوزه سلامت دانشگاه، با حضور نمایندگان سه حوزه مذکور( آقای دکتر جنگجو مدیر درمان ، معاونین اورژانس پیش بیمارستانی استان آقای دکترگلزاری ،آقای دکترآرتنگ ، آقای دکتر راستین، معاون اجرایی مرکز بهداشت استان، مسئول امور پایگاههای اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان شاهین شهر)

انجام و سپس جلسه ای با حضور ایشان و رئیس و پرسنل بیمارستان گلدیس شاهین شهر در این بیمارستان برگزار گردید.

این جلسه به منظور عرض خدا قوت، بررسی مشکلات مشترک حوزه های اورژانس پیش بیمارستانی، اورژانس بیمارستانی و مسائل و مشکلات بیمارستان و نظام ارجاع برگزار گردید.

در این جلسه ضمن بررسی فرایندهای موجود، چالشها و مشکلات مورد ارزیابی قرار گرفت، راهکارهای پیشنهادی ارائه و مصوباتی نیز به تصویب رسید.