ارزیابی ادواری اعتباربخشی مركز آموزشی درمانی الزهرا(س)

ارزیابی ادواری اعتباربخشی مركز آموزشی درمانی الزهرا(س)، صبح چهارشنبه بیست و پنجم مرداد ماه، توسط اقای دکتر محمدحسن عبدی، خانم ندا کریمی مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی و خانم شیرمحمدی ارزیابان معاونت درمان انجام شد.

در ابتدای این ارزیابی، نشستی با حضور دکتر مهرداد نوروزی رییس بیمارستان، دكتر حسین سلیماني معاون توسعه مدیریت و منابع، دكتر سید محمدرضا صفوی معاون درمان، ارزیابان و جمعی از مسئولین و سوپروایزرهای مرکز در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

در این نشست دکتر نوروزی ضمن معرفی مرکز، خدمات ارائه شده در بیمارستان را بیان نمود ودر ادامه کارشناسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور در بخش های مختلف بالینی، پاراکلینیک و پشتیانی از نحوه انجام سنجه ها و فرآیندها بازید نمودند و در پایان در جلسه ای با حضور مدیران ارشد بیمارستان به بررسی نقاط قوت و ضعف هر قسمت پرداختند.

ما را در فضای مجازی دنبال کنید. .