ابلاغ دستورالعمل بهداشت محیط در محرم و صفر 1403

معاونت بهداشت وزارت بهداشت در نامه ای به دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، دستورالعمل بهداشت محیط در ایام سوگواری سرور شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) محرم و صفر 1403 را ابلاغ کرد.

به گزارش وبدا، با توجه به نزدیک شدن ایام محرم و صفر و برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان در کشور، کنترل عوامل محیطی به منظور حفظ و ارتقای سلامت عزاداران ضروری و نیازمند برنامه ریزی مناسب است و نظارت بر رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی در مساجد، تکایا و هیات ها و موکب ها به ویژه نظارت بر تهیه و توزیع نذورات در مراسم عزاداری برای پیشگیری از بیماریهای مرتبط با آب و غذا به ویژه بیماری های عفونی روده ای از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

سیاست های برنامه در این دستورالعمل شامل هماهنگی و مشارکت های درون بخشی و بین بخشی، آموزش و اطلاع رسانی، پایش، نظارت و بازرسی بهداشتی و همچنین گزارش دهی است.
برای دسترسی به دستورالعمل به فایل زیر مراجعه کنید.

دریافت فایل