آیین تجلیل از پزشکان و داروسازان نمونه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، معاونین درمان ، غذا و دارو ، آموزش ،رییس سازمان نظام پزشکی استان اصفهان، مسئولین دانشگاه انجام شد.

آیین تجلیل از پزشکان و داروسازان نمونه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

روز چهارشنبه اول آذر ماه 1402 آیین تجلیل از پزشکان و داروسازان نمونه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور رئیس و معاونین و جمعی از مسوولین و پزشکان منتخب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سالن همایش ابن سینا برگزار گردید.

در ابتدا این مراسم دکتر شیرانی گفت: برگزاری چنین مراسم‌ هایی ، نماد و سمبلی برای خدمات صادقانه و شبانه‌ روزی پزشکان عنوان نمود که برای سلامت جسم و روح مردم تلاش می کنند.

وی گفت: سلامت حق همه مردم است و این وظیفه حاکمیت است که سلامت را برای مردم تأمین کند، تأمین سلامت مردم نیز باعث به وجود آمدن جامعه‌ ای سالم و به دنبال آن پیشرفت و توسعه کشور می‌شود.

در پایان از پزشکان و داروسازان نمونه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تقدیم هدایا تقدیر بعمل آمد.