انعقاد تفاهم نامه مدیریت امور رفاهی دانشگاه با مدیریت آموزشگاه شمیسا

طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت مجموعه آموزشگاه شمیسا(برگزار کننده دوره های طراحی و نقاشی)پرسنل دانشگاه به همراه خانواده های خود می توانند با در دست داشتن معرفی نامه امور رفاهی از خدمات این مدیریت با شرایط زیر استفاده نمایند:

ثبت نام در آموزشگاه طبق تعرفه اعلام شده با تخفیف 25 درصد برای تمامی کلاس ها

ارائه خدمات به پرسنل و بازنشستگان در کوتاهترین زمان ممکن و با نهایت احترام از سوی آموزشگاه انجام پذیرد.

مدیریت فروشگاه متعهد به تضمین کیفیت در ارائه خدمات می باشد و در صورت عدم رضایت کارکنان از کیفیت خدمات ارائه شده، مدیریت ملزم به کسب رضایت خواهد بود.

مسئولیت هرگونه توافق و تعهد مالی کارکنان دانشگاه بر عهده خریدار خدمات می باشد و دانشگاه هیچ گونه مسئولیت و تعهدی در این خصوص ندارد. آدرس: اصفهان، خیابان شهدای خواجو، مقابل صدا و سیما، کوچه شهید مؤذن 4، بن بست سادات، پلاک 22 تلفن: 09134326357