انعقاد تفاهم نامه مدیریت امور رفاهی دانشگاه با آموزشگاه نارسیس

1

🔹 طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت آموزشگاه نارسیس(برگزار کننده دوره های هنرهای نمایشی، موسیقی و هنرهای تجسمی)، پرسنل دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان می توانند با در دست داشتن معرفی نامه امور رفاهی از خدمات این مدیریت با شرایط زیر استفاده نمایند : - خدمات ارائه شده به صورت نقدی با 30 درصد تخفیف - ارائه خدمات به پرسنل و بازنشستگان در کوتاهترین زمان ممکن و با نهایت احترام از سوی آموزشگاه انجام پذیرد. - مدیریت فروشگاه متعهد به تضمین کیفیت در ارائه خدمات می باشد و در صورت عدم رضایت کارکنان از کیفیت خدمات ارائه شده، مدیریت ملزم به کسب رضایت خواهد بود. - مسئولیت هرگونه توافق و تعهد مالی کارکنان دانشگاه بر عهده خریدار خدمات می باشد و دانشگاه هیچ گونه مسئولیت و تعهدی در این خصوص ندارد.

🔹 آدرس: خیابان بزرگمهر، خیابان هشت بهشت شرقی، کوچه 12، پلاک 12

🔹 تلفن: 09357963655-03132683537