💠افتتاح و بهره برداری مرکز فرماندهی و عملیات اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه اصفهان با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 🔹امروز ۸ فروردین ماه اداره ارتباطات و هدایت عملیات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (دیسپچ) به دست وزیر بهداشت و باحضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افتتاح شد.

🔹به گزارش خبرنگار وبدا، دیسپچ خط مقدم ارائه خدمات فوریت های پزشکی است که خطوط 115 28 شهرستان تابع دانشگاه به این مرکز وصل می‌شود. 🔹گفتنی است راه اندازی همزمان اداره ارتباطات و هدایت عملیات اورژانس دانشگاه( دیسپچ)، مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان اصفهان(E. O. C) و مرکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه (MCMC)یا همان ستاد هدایت برای اولین بار در کشور بشکل یک مجموعه واحد صورت گرفته است. 🔹دیسپچ از 5بخش شامل تریاژ تلفن، واحد اعزام ، واحد پزشک مشاور، سوپروایزر و واحد پذیرش تشکیل شده است. 🔹هم اکنون 163 پایگاه اورژانس تحت پوشش مدیریت این مرکز است.