کنفرانس علمی آموزش مداوم "اصول تنظیم رژیم غذایی در ورزشهای قدرتی، استقامتی و آسیب های ورزشی"

به منظور توانمند سازی دانش آموختگان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،خصوصی، خیریه، تامین اجتماعی، شاغل در دفاترکار سرپایی اصفهان و قطب ۷ کشوری، کنفرانس علمی آموزش مداوم «اصول تنظیم رژیم غذایی در ورزشهای قدرتی، استقامتی و آسیب های ورزشی» روز دوشنبه مورخ 27 شهریور 1402 توسط واحد تغذیه بالینی با همکاری و هماهنگی واحد آموزش معاونت درمان در سالن اجتماعات برگزار گردید.

این جلسه با حضور اساتید محترم دانشگاه جناب آقایان دکتر بنایی، دکتر کشاورز و دکتر حاجیان فر با هماهنگی واحدتغذیه بالینی این معاونت و انجمن تغذیه اصفهان برگزار و موارد زیر مورد بحث و بررسی قرارگرفت.

در این کنفرانس آموزش های لازم در خصوص انواع ورزشهای قدرتی و استقامتی و روند سازگاری در این تمرینات، تنظیم رژیم غذایی در ریکاوری یا بازتوانی بعد از انجام تمرینات قدرتی، استقامتی و آسیب های ورزشی، ملاحظات تغذیه ای (اصول تنظیم انرژی، ماکرو و میکرونوترینتها) قبل، حین و بعد از ورزشهای قدرتی و استقامتی ارائه گردید. در پایان پس از بحث و تبادل نظر، به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد