کمیته دانشگاهی بررسی علل مرگ مادر باردار

کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار توسط اداره مامایی در روز شنبه مورخ9 دی ماه 1402 با حضور معاون درمان و معاون فنی مرکز بهداشت استان و اعضای هیأت علمی دانشکده پزشکی، پزشکان و کارشناسان مدعو در سالن کنفرانس معاونت درمان برگزار شد.

در این جلسه پس از ارائه گزارش مربوط به یک مورد مرگ مادر با تشخیص ترومبوآمبولی ریه، در خصوص مراقبت های انجام شده در مدت بستری در بیمارستان و سپس اعزام وی به مرکز آموزشی درمانی ریفرال، بررسی کارشناسی و علمی انجام شد.

جمع بندی جلسه :

سپس مداخلات لازم جهت بهبود و ارتقای خدمات به مادران باردار نیازمند مراقبت ویژه طراحی و تدوین گردید.

بیان مصوبات قطعی شده:

که این مداخلات شامل:

- تأکید به کلیه بیمارستانها در خصوص اطلاع رسانی جهت ارجاع مادران باردار با بیماری زمینه ای قلبی به کلینیک قلب و بارداری در مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)

- تأکید بر ارائه خدمات و مراقبت های مربوط به مادران باردار مراجعه کننده به بخش اورژانس بیمارستانها مطابق با دستورالعملهای ارتقاء سلامت مادران