معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی پیامی میلاد حضرت امیر المومنین علیه السلام و روز مرد و روز پدر را تبریک گفت:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت علی (ع) اسوه عدالت، شجاعت، علم و تقوا، الگوی کاملی برای تمام بشریت هستند. زندگی آن امام همام سرشار از درس و عبرت برای همه ماست و امید است بتوانیم در تمامی مراحل زندگی رفتار، کردار، گفتار و اعمال خود علی گونه باشیم.

روز پدر فرصتی مغتنم است تا از زحمات و فداکاری های پدران بزرگوارمان قدردانی و تشکر کنیم. پدرانی که با صبر و ایثار، در راه تربیت و پرورش فرزندان خود تلاش می کنند و در غم و شادی، همواره یار و غمخوار ما هستند.

اینجانب به نوبه خود، این روز فرخنده را به همه پدران عزیز، به ویژه پدران شهدا و جانبازان، تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از خداوند متعال برای همه ایشان سلامتی و طول عمر با عزت آرزومندم.

امیدوارم در سایه عنایات حضرت ولی عصر (عج) بتوانیم در مسیر تحقق آرمان های والای انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری گام برداریم.

دکتر فریبرز خوروش

معاون‌ درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان