💠مداخله گران در درمان، در تور اطلاعاتی پلیس و کارشناسان معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان، به دام افتادند.

✳️یک واحد مداخله گر در امور درمانی که با توجه به گزارشات واصله، به طور غیرقانونی و توسط افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی، در یک دفتر کار در جنوب اصفهان، در زمینه جراحی پزشکی شامل لیپوساکشن و ابدومینوبلاستی، ایجاد شده بود؛ با پی گیری های به عمل آمده از سوی مدیریت نظارت و امور حقوقی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و اخذ دستور قضایی و با پشتیبانی پلیس اطلاعات امنیت نیروی انتظامی، پلمب شد و شخص خاطی دستگیر و پرونده وی به مرجع قضایی ارسال گردید.

✅بنا بر گزارش رسیده پس از بررسی های نامحسوس تیم نظارتی معاونت درمان از این محل و با اخذ دستور از معاون دادستان عمومی و انقلاب اصفهان، عملیات پلمب این واحد متخلف اجرایی شد.

🔸دکتر فریبرز خوروش معاون درمان دانشگاه در واکنش به پلمب این واحد گفت معاونت درمان با حساسیت لازم بر امور درمانی، فعالیت های مداخله گرانه افراد سودجو در این زمینه را به دقت رصد می کند و اجازه نمی دهد سلامت شهروندان به دست افراد فاقد صلاحیت به مخاطره افتد.

وی از مردم خواست موارد مشکوک را به صورت شبانه روزی به تلفن رایگان ۱۹۰ اطلاع دهند.

#پوشش_همگانی_سلامت

#برنامه_ملی_سلامت_خانواده #عدالت_و_تعالی_نظام_سلامت