دوره آموزشی اهمیت دستگاه گوارش و بررسی انواع خوراکی ها در طب سنتی ایرانی 16 و 17 آبانماه 1403
به منظور توانمند سازی دانش آموختگان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،خصوصی، خیریه، تامین اجتماعی، شاغل در دفاترکار سرپایی اصفهان، دوره آموزش مداوم « اهمیت دستگاه گوارش و بررسی انواع خوراکی ها در طب سنتی ایرانی » در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه مورخ 16 و 17 آبان ماه 1403 توسط واحد تغذیه بالینی معاونت درمان، انجمن تغذیه اصفهان، گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی با همکاری و هماهنگی واحد آموزش معاونت درمان در سالن کنفرانس بیمارستان کاشانی برگزار گردید.
این جلسه با حضور و تدریس جناب آقایان دکتر انصاری پور، دکتر مظاهری و دکتر موسوی زاده متخصص و اعضا هیئت علمی گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار و موارد زیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این کنفرانس آموزش های لازم در خصوص اهمیت دستگاه گوارش در سلامتی از دیدگاه طب سنتی ایرانی، اعراض نفسانی در طب سنتی ایرانی، آداب تغذیه در طب سنتی ایرانی، انواع خوراکی ها در طب سنتی ایرانی ، میوه و سبزیجات و نقش آنها در سلامتی، روغن ها در طب سنتی ایرانی ارائه گردید.
- Log in to post comments