جلسه کارشناسان گردشکری سلامت مراکز درمانی

روز سه‌شنبه، 5 دی ماه 1402 ، نشستی با حضور خانم دکتر احمدی مسئول گردشگری سلامت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مسوولین گردشگری سلامت مراکز منتخب دولتی وخصوصی و وابسته به ارگان و جراحی محدود تشکیل شد.

در این نشست، دکتر احمدی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت گردشگری سلامت در اصفهان، بر ضرورت همکاری و تعامل بیشتر مراکز درمانی با معاونت درمان در راستای توسعه این حوزه تاکید کرد.

وی همچنین به برخی از چالش‌های پیش‌روی گردشگری سلامت جهت شرکت در نمایشگاه های پیش رو در شیراز و تهران ارائه داد و در پایان تعدادی از مراکز جهت حضور در این نمایشگاه ها اعلام حضور کردند.

در پایان جهت بروز رسانی و تکمیل قسمت گردشگری سلامت سایت معاونت درمان، توضیحات لازم جهت ارسال مطالب درخواستی ،توسط خانم دکتر احمدی و خانم فلاح کارشناس واحد گردشگری سلامت معاونت درمان ارائه گردید.

#پویش_ملی_سلامت

#آگاهی_زودتر_مراقبت_موثرتر