برگزاری کنفرانس علمی آموزش مداوم "اصول تنظیم انرژی و ماکرونوترینت ها در برنامه غذایی ورزشکاران"

به منظور توانمند سازی دانش آموختگان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،خصوصی، خیریه، تامین اجتماعی، شاغل در دفاترکار سرپایی اصفهان و قطب ۷ کشوری، کنفرانس علمی آموزش مداوم « اصول تنظیم انرژی و ماکرونوترینت ها (درشت مغذی ها) در برنامه غذایی ورزشکاران» روز پنج شنبه مورخ ۱۹ مرداد 1402 توسط واحد تغذیه بالینی معاونت درمان در سالن اجتماعات برگزار گردید.

این جلسه با حضور جناب آقای دکتر غیاثوند متخصص تغذیه و هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خانم دکتر افتخاری وآقای دکتر بنایی دکترای فیزیولوژی ورزشی و هیئت علمی دانشگاه آزاد نجف آباد، و آقای دکتر حاجیان فر متخصص تغذیه و هیئت علمی دانشگاه آزاد با هماهنگی واحدتغذیه بالینی این معاونت و انجمن تغذیه اصفهان برگزار و موارد زیر مورد بحث و بررسی قرارگرفت.

در این کنفرانس آموزش های لازم در خصوص منابع بیوانرژتیک انواع فعالیت های ورزشی، کالری،درشت مغذی ها، بارگیری گلیکوژن و سایر محاسبات برنامه غذایی ورزشکاران ارائه گردید. در پایان پس از بحث و تبادل نظر، به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد