برگزاری جلسه سیاست گذاری نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده 1402

✳️جلسه سیاست گذاری نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده روز دوشنبه مورخ 21 فروردین 1402 با حضور آقای دکتر حیدری معاون محترم درمان ، آقای دکتر راستین معاون محترم اجرایی معاونت بهداشت ، آقای دکتر گلزاری مدیر محترم امور بیماری ها و مراکز تشخیص و درمانی و دیگر اعضای جلسه در دفتر معاونت محترم درمان برگزار و موارد ذیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

🔸اهمیت استقرار نظام ارجاع به عنوان یک تکلیف ملی

🔸شرایط موجود و بررسی چالش ها

🔸لزوم تدوین برنامه استراتژیک برای اجرای نظام ارجاع

🔸بررسی مشکلات زیر ساختی و عدم برقراری ارتباط سامانه های سطح یک و دو

🔸لزوم همکاری متخصصین

🔸لزوم همکاری CIS یکپارچه در همه مراکز

⏮در این جلسه آقای دکتر حیدری از همکاران محترم سه حوزه معاونت درمان ، بهداشت و مدیریت فاوا دانشگاه تشکر نموده و در خصوص مشکلات زیر ساختی موجود و مشوق های تخصیص داده شده به پزشکان و بیماران در نظام ارجاع الکترونیک صحبت های لازم را ایراد فرمودند.

🔶در ادامه آقای دکتر گلزاری به اهمیت و نیاز جامعه درخصوص اجرای طرح نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده اشاره نمودند. 🔹در پایان آقای دکتر راستین پیرو اقدامات صورت گرفته در مورد طرح فوق به چالش ها و مشکلات موجود در ارجاع از سطح یک مخصوصا نوبت گیری و عدم برقراری ارتباط بین سامانه های بهداشت و درمان اشاره نمودند.