بازدید سرزده مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از اورژانس بیمارستان کودکان امام حسین (ع) اصفهان

دکتر علی اکبر جنگجو مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، ساعت 23 شب چهارشنبه مورخ 11 بهمن 1402 ، از اورژانس بیمارستان کودکان امام حسین (ع) اصفهان بازدید سرزده داشت.

در این بازدید،مدیر درمان ، از روند خدمت رسانی به ازدحام بیماران در اورژانس و درمانگاه و امکانات اورژانس بیمارستان بازدید و با پزشکان و پرستاران این بخش گفتگو کرد.

دکتر جنگجو بر اهمیت ارائه خدمات با کیفیت به بیماران در اورژانس ولزوم تقویت تیم خدمت رسان وتسریع در تکمیل طرح توسعه بیمارستان تأکید کرد و گفت: «اورژانس، یکی از حساس ترین بخش های بیمارستان است و باید با دقت و سرعت عمل، خدمات لازم به بیماران ارائه شود.»

در پایان بازدید از تلاشهای بی رقفه ریاست محترم و همکاران در بخش اورژانس تیم پرتلاش و متعهد درمانی تقدیر بعمل آمد.