کمیسیون طرح رشته های رادیوتراپی، پزشکی هسته ای و فیزیک پزشکی فصل زمستان ۹۸

به اطلاع کلیه متقاضیان واجد شرایط گذراندن طرح رشته های پرتودرمانی، پزشکی هسته ای و فیزیک پزشکی می رساند جهت اطلاع از ثبت نام اولین کمیسیون طرح اختیاری فصل زمستان ۹۸ به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

قابل توجه کلیه مراکز آموزشی درمانی، بیمارستانهای تابعه دانشگاه ، بیمارستانهای خصوصی، خیریه ، وابسته به ارگان ، مراکز جراحی محدود

جهت دریافت فرم ثبت اطلاعات پزشکان شاغل در کلیه مراکز آموزشی درمانی، بیمارستانهای تابعه دانشگاه ، بیمارستانهای خصوصی،خیریه و وابسته به ارگان و مراکز جراحی محدود موضوع نامه شماره ۷/۱۲/۱۱۲۹۸ پ مورخ ۹۸/۱۱/۲۳  کلیک کنید

قابل توجه بیمارستانهای غیر دولتی استان

جهت دریافت فایل راهنمای  مراحل دریافت توکن سخت افزاری برای سرویس های استعلام هویت ، استحقاق سنجی و ... اینجا کلیک فرمایید.

قابل توجه بیمارستانهای خصوصی ، خیریه و وابسته به ارگانها

جهت دریافت فایل اکسل مربوط به نامه شماره ۱۰۱۷۷ مورخ ۹۸/۱۰/۲۲ و ۱۱۵۱۱ مورخ ۹۸/۱۱/۲۸ (اطلاعات در مورد فناوری اطلاعات بیمارستان) اینجا را کلیک کنید.

مقتضی است پس از تکمیل و تا تاریخ مذکور در نامه ، اطلاعات را به صورت پست الکترونیک و یا بهمراه نامه رسمی به این معاونت ارسال فرمایید.

روش های ارسال گزارش عوارض و اشتباهات دارویی

برنامه ساماندهی غربالگری سندرم داون

برنامه ساماندهی غربالگری سندرم داون با تأیید اداره ژنتیک وزارت متبوع و تحت نظارت مرکز بهداشت استان هم اکنون در شهر اصفهان و شهرستان شاهین شهر به صورت پایلوت در حال اجرا می باشد، متخصصین داوطلب شرکت در برنامه ساماندهی غربالگری سندرم داون(متخصصین زنان، رادیولوژیست و علوم آزمایشگاهی)و کارشناسان مامایی بخش خصوصی جهت اطلاع از شرایط ثبت نام در سامانه و نحوه اجرای برنامه مذکور می توانند به سامانه مربوطه به آدرس  Screening.health.gov.irمراجعه نمایند. همچنین جهت دریافت فرم رضایت و برائت ویژه غربالگری سندرم داون جهت استفاده توسط متخصصین زنان و زایمان که داوطلب شرکت در برنامه مذکور می باشنداینجارا کلیک نمایید.

برگزاری کارگاه سه روزه مهارت آموزی پرستاران شاغل در بخش های مراقبت ویژه نوزادان در خصوص تغذیه با شیر مادر( هفته سوم)

به همت اداره مامایی معاونت درمان و در راستای اجرای برنامه کشوری ترویج تغذیه با شیر مادر، کارگاه سه روزه مهارت آموزی پرستاران شاغل در بخش های مراقبت ویژه نوزادان منطقه آمایشی ۷، از تاریخ ۲۶ لغایت ۲۸ بهمن ماه در مرکز آموزشی درمانی بهشتی برگزار گردید. در این گارگاه ضمن ارائه مطالب آموزشی در خصوص اهمیت تغذیه با شیر مادر در نوزادان نارس و نزدیک ترم، مداخلات گفتار درمانی در بهبود تغذیه با شیر مادر در نوزاد نارس، روش های صحیح درآغوش گرفتن شیرخوار و ...، کلیه مطالب ارائه شده با حضور مدرسین و فراگیران به صورت عملی نیز آموزش داده شد.

برگزاری کارگاه ۲ روزه مهارت آموزی زایمان طبیعی ویژه متخصصین زنان

به همت اداره مامایی معاونت درمان،کارگاه دور روزه مهارت آموزی زایمان طبیعی در تاریخ ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه ویژه متخصصین زنان و زایمان در مرکز مهارت های بالینی دانشگاه با هدف ارتقاء و مهارت آموزی در امر زایمان طبیعی برگزار گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت درمان RSS