خبر فوری

با توجه به بررسی های به عمل آمده و ظرفیت های تعیین شده در کلان شهرها توسط وزارت متبوع، ظرفیت های آزاد جهت صدور موافقت اصولی مؤسسات/ بخش های رادیولوژی و سونوگرافی، درمانگاه عمومی و درمانگاه/ بخش دندانپزشکی شهر اصفهان به تفکیک مناطق شهرداری اعلام شده است.

برگزاری اولین جلسه تدوین متمم نقشه راه درمان در حیطه زنان و مامایی

در روز ۵شنبه مورخ  ۹۷/۳/۲۴ جلسه ای با ریاست مدیر محترم درمان و مدیر محترم اداره نظارت و  اعتبار بخشی امور درمان جهت سطح بندی خدمات در حیطه زنان و مامایی و  با حضور رییس محترم انجمن زنان ، رئیس محترم مرکزآموزشی درمانی شهید بهشتی و یک نفر از اعضا محترم گروه زنان دانشکده پزشکی با بررسی تعیین اعمال جراحی قابل انجام در حلقه های نقشه راه درمان استان به کار پرداخت.جلسه بعدی متعاقبا برگزار می گردد.

جلسه نحوه اجرای برنامه مراقبتهای حمایتی و تسکینی سرطان

صبح روز شنبه ۱۹خرداد ماه به همت اداره امور بیماریها جلسه ای با حضور مدیر محترم درمان  ،مسئولین محترم  بیمارستان سیدالشهدا ، فوکال پوینت محترم علمی برنامه طب تسکینی ،رئیس محترم  مرکز طب تسکینی آلا و تعدادی از اعضای محترم هیات علمی خون و آنکولوژی و رادیوتراپی و سایر اعضا  در سالن معاونت درمان تشکیل گردید .

کمیسیون اضطراری طرح رشته ی رادیولوژی فصل بهار۹۷

به اطلاع کلیه متقاضیان واجد شرایط گذراندن طرح اجباری رشته‌ی رادیولوژی می‌رساند جهت اطلاع از ثبت نام کمیسیون طرح اضطراری فصل بهار ۹۷به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

ثبت نام کمسیون طرح تغذیه بهار۹۷

تاریخ ثبت نام اینترنتی رشته کارشناسی تغذیه جهت کمیسیون طرح فصل بهار،

برگزاری کمیته تخصصی بررسی علل مرگ مادر باردار

کمیته تخصصی بررسی علل مرگ مادران باردار روز دوشنبه ۷ خرداد ماه، با حضور معاون درمان، معاون فنی معاونت بهداشتی، مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی و درمانی، اعضای این کمیته، مسئولین و کارشناسان مدعو در معاونت درمان برگزار شد.

نتایج دومین کمیسیون اضطراری طرح رشته علوم آزمایشگاهی

نتایج دومین کمیسیون اضطراری طرح رشته علوم آزمایشگاهی فصل بهار سال ۹۷ پس از بررسی پرونده ها و امتیازبندی براساس اطلاعات شرکت کننده ها در کمسیون فوق اعلام شد.

تلاوت نور در ماه مبارک رمضان

ماه مبارك رمضان بهترين فرصت براي توبه

بهترين فرصت براي نزديك شدن به خداست

ختم گروهي قرآن كريم در ماه مبارکرمضان توسط پرسنل معاونت درمان .

مفتخریم به اطلاع همکاران محترم برسانیم دور اول جزء خوانی قرآن کریم توسط همکاران به پایان رسیدو ثبت نام دور دوم آغاز گردید.

(ادامه)

صفحه‌ها