اسلایدهای تغدیه آموزش خود مراقبتی دیابت-۹۹۰۶۲۶

آموزش خود مراقبتی در بیماری فشارخون ۹۹/۶/۲۷

آموزش خود مراقبتی در بیماران مبتلا به دیابت

فرم تداوم طرح جهت متقاضیان دارای گواهی پایان طرح

قابل توجه کلیه متقاضیان واجد شرایط  که تا به امروز امکان گذران تداوم طرح در  رشته پرستاری،هوشبری و اتاق عمل را نداشته اند .

نحوه تأمین الکل و فرآورده های ضدعفونی کننده

قابل توجه کلیه مراکز درمانی، درمانگاهی، جراحی محدود و سایر مؤسسات پزشکی: دستورالعمل شماره ۲۶۴۲/۸۴/۱۲پ مورخ ۱۳/۳/۹۹ معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی در خصوص نحوه تأمین الکل و فرآورده های ضدعفونی کننده اعم از ژل دست، محلول ضدعفونی کننده و الکل طبی، جهت بهره برداری و اقدام لازم به پیوست می باشد.

دریافت دستورالعمل تأمین فرآورده های ضدعفونی کننده

کمیته تخصصی بررسی علل مرگ مادر باردار

کمیته تخصصی بررسی علل مرگ مادر باردار روز دوشنبه ۲۴ شهریور ماه، با حضور معاون درمان، معاون فنی معاونت بهداشتی، اعضای این کمیته، مسئولین و کارشناسان مدعو در معاونت درمان برگزار شد. در این جلسه پس از ارائه و بررسی گزارش مربوطه، پیرامون عوامل قابل اجتناب مرگ مادران، راهکارهای مداخله ای به منظور ارتقاء کیفیت خدمات به مادران پرخطر در مراکز بهداشتی و درمانی بحث و تبادل نظر انجام و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

ابلاغیه بازنگری دستورالعمل بسته خدمتی بیماران خاص،صعب العلاج و سرطانی

برگزاری وبینار ارزیابی سلامت جنین

وبینار «ارزیابی سلامت جنین» در روز دوشنبه مورخ ۹۹/۵/۲۷ با همت اداره مامایی معاونت درمان و همکاری اعضای هیأت علمی گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی جهت کارشناسان ارشد و کارشناسان مامایی برگزار گردید و درخصوص تست های ارزیابی سلامت و پارامتر های ضربان قلب جنین مطالب ارائه و بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

جهت دریافت فایل وبینار ارزیابی سلامت جنین اینجا را کلیک کنید.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت درمان RSS