قابل توجه کلیه بیمارستانها و مراکز درمانی، مراکز جراحی محدود و درمانگاهها

به اطلاع کلیه بیمارستانها و مراکز درمانی، مراکز جراحی محدود و درمانگاهها می رساند با عنایت به دستور معاون محترم درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پذیرش الکتیو بیماران خارجی در مراکز فاقد مجوز پذیرش بیماران بین الملل (IPD) از تاریخ ۹۷/۶/۱ ممنوع می باشد. ( ادامه مطلب )

برگزاری دوره آموزشی جنبه های قانونی مدارک پزشکی

در تاریخ ۹۷/۵/۲۴ دوره آموزشی جنبه های قانونی مدارک پزشکی با حضور نماینده سازمان پزشکی قانونی (خانم دکتر مقاره زاده) و جناب آقای کمالی بازپرس جرایم پزشکی دادسرای عمومی و انقلاب اصفهان با هماهنگی واحد مدیریت اطلاعات سلامت معاونت درمان ویژه مسئولین واحد مدیریت اطلاعات سلامت مراکز درمانی برگزار گردید. در این دوره مستند سازی وانواع تخلفات در آن ، طبقه بندی اسناد و جرایم پزشکی و مشکلات پیرامون آن تدریس ، بحث و تبادل نظر گردید.

ثبت کمیسیون طرح رشته علوم آزمایشگاهی

به اطلاع کلیه متقاضیان واجد شرایط گذراندن طرح اجباری رشته ی علوم آزمایشگاهی می رساند جهت اطلاع از ثبت نام کمیسیون طرح فصل تابستان ۹۷ به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

جلسه کاهش هزینه های دارویی

صبح روز سه شنبه مورخ ۹۷/۵/۲۳ جلسه ای به همت اداره امور بیماریها باحضور معاون محترم درمان،مسئولین محترم سازمانهای بیمه گر به همراه تعدادی از کارشناسان مربوطه ،تنی چند از پزشکان متخصص مغز واعصاب وعضوکمیته ام اس دانشگاه ومدیر محترم اداره امور بیماریها ،دراین معاونت برگزار و در خصوص راهکارهای عملی کاهش هزینه های دارویی بحث وتبادل نظر شد.

نهمین جلسه تدوین متمم نقشه راه درمان در حیطه چشم

نهمین جلسه تدوین متمم نقشه راه درمان در حیطه چشم روز دوشنبه ۲۲/۵/۹۷ از ساعت ۳۰/۷ لغایت ۱۰ صبح با حضور آقایان دکتر مرتضوی مدیر گروه ، دکتر فاضل عضو هیئت علمی گروه ، دکتر صالحی رئیس و دکتر شفیعیون مدیرمرکز آموزشی درمانی فیض وبه میزبانی رئیس اداره نظارت و اعتبار بخشی و با حضور مدیر مرکز پایش مراقبت های  پزشکی برگزار و به جمع بندی نائل گردید ..

دومین جلسه تکمیلی تدوین نقشه راه درمان در حیطه ارتوپدی در مرکز

دومین جلسه تکمیلی تدوین نقشه راه درمان در حیطه ارتوپدی در مرکز آموزشی درمانی کاشانی و با حضور اعضای محترم گروه و چند تن از رؤسا ی بیمارستانها و متخصصین ارتوپدی روز یک شنبه ۹۷/۵/۲۱ از ساعت ۷ تا ۱۰صبح برگزار شد. جمع بندی جلسه تا آخر هفته اعلام خواهد شد.

اعلام نتایج کمیسیون طرح رشته رادیولوژی فصل تابستان ۹۷

نتایج کمیسیون طرح رشته رادیولوژی فصل تابستان ۹۷ پس از بررسی پرونده ها و امتیاز بندی بر اساس اطلاعات شرکت کنندگان درکمیسیون فوق اعلام شد.

دریافت فایل اعلام نتایج

دوره ضمن خدمت آشنایی با اصول کار دستگاه های تصویر برداری از دهان و دندان

دوره ضمن خدمت آشنایی با اصول کار دستگاه های تصویربرداری از دهان و دندان  (پری اپیکال   -OPG-CBCT )

شنبه مورخ  ۹۷/۵/۲۰  به همت واحد امور پرتوها با گروه هدف پرسنل کاردان و کارشناس رادیولوژی در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت درمان RSS