دستورالعمل نیروی تخصصی ۹۷

قابل توجه کلیه مراکز درمانی(ثبت سرطان )

با توجه به نامه شماره ۶/۹۹۷۲/د مورخ ۱۰/۱۰/۹۷ معاون محترم بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان  در خصوص " ثبت سرطان " مقتضی است  نسبت به ثبت موارد سرطان و  تکمیل فرمهای مربوطه در فرمت ذیل ، اقدام لازم را مبذول فرمایید.

جهت دریافت فایل excell مربوطه    اینجا را کلیک کنید .

قابل توجه مسئولین فنی مراکز درمان سوء مصرف مواد

جهت مشاهده برنامه زمانبندی بررسی داروی مراکز درمان سوء مصرف مواد در ماههای  فروردین ، اردیبهشت سال ۹۸  کلیک نمایید.

جلسه آموزشی " آشنایی با اصول و آیین نامه های نظارت بر مراکز،

جلسه آموزشی " آشنایی با اصول و آیین نامه های نظارت بر مراکز، موسسات و حرف وابسته دندانپزشکی " ویژه کارشناسان نظارت بر درمان در تاریخ ۹۷/۱۰/۲۷ به همت اداره دندانپزشکی در سالن کنفرانس معاونت برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای دکتر سجادی، مسئول واحد دندانپزشکی، ضمن خوش آمد گویی به شرکت کنندگان مبانی آیین نامه ای را برای اعضا تبیین و در ادامه......

کنفرانس علمی «فوریت های مامایی» ویژه متخصصین زنان و زایمان، کارشناسان ارشد و کارشناسان مامایی

برگزاری کنفرانس علمی «فوریت های مامایی و زایمان طبیعی» ویژه پزشکان عمومی

کنفرانس علمی «فوریت های مامایی و زایمان طبیعی» ویژه پزشکان عمومی در روز شنبه مورخ ۹۷/۱۰/۲۲ در مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه برگزار گردید. در این کنفرانس اعضاء محترم هیئت علمی گروه زنان و بیهوشی دانشکده پزشکی، مطالب مربوطه در خصوص فوریت های مامایی و زایمان طبیعی شامل خونریزی های حین بارداری و پس از زایمان، پره اکلامپسی و اکلامپسی، مدیریت شوک و احیاء با خون و فراورده های خونی و همچنین روش انجام  زایمان طبیعی را ارائه نمودند.

کدگذاری ICD-0 موارد بدخیمی

مسئولین فنی محترم آزمایشگاه های پاتولوژی :

به پیوست نامه معاونت بهداشتی، در خصوص کدگذاری  ICD-0  موارد بدخیمی جهت اطلاع و اقدام ارائه می گردد.

برگزاری جشن روزپرستار به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب (س)

معاونت درمان دانشگاه ،سازمان نظام پرستاری با همکاری روابط عمومی دانشگاه به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار،روز دوشنبه ۲۴دی ماه  اقدام به برگزاری جشنی به همین مناسبت در محل تالار کوثر مجموعه ۲۲بهمن ارتش نمود .درپایان  این مراسم با شکوه که با حضور بیش از هزار و دویست نفر از پرستاران زحمت کش استان برگزارگردید ازتعداد  ۲۵۰نفراز  پرستاران منتخب استان با اهدا لوح تقدیر و تندیس تجلیل شد .

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت درمان RSS