سومین سمپوزیوم بیمارستان الکترونیکی و تله مدیسین و نخستین سمینار آزمایشگاه پزشکی هوشمند قابل توجه کلیه آزمایشگاههای تشخیص پزشکی:سومین سمپوزیوم بیمارستان الکترونیکی و تله مدیسین و نخستین سمینار آزمایشگاه پزشکی هوشمند در تاریخ ۲۳ الی ۲۵ آبان ماه ۱۳۹۱ توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران،انجمن بین المللی تله مدیسین،انجمن متخصصین علوم آزمایشگاهی و مرکز همایش های طاپکو در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می گردد. این سمینار دارای امتیاز باز آموزی بوده و محور های سخنرانی شامل: تجهیزات آزمایشگاه هوشمند،فناوری های نوین آزمایشگاهی،مدیریت هوشمند آزمایشگاه و .... می باشد. جهت دریافت پوستر سمینار به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

دریافت پوستر سومین سمپوزیوم بیمارستان الکترونیکی و تله مدیسین و نخستین سمینار آزمایشگاه پزشکی هوشمند