💠بازدید نوروزی رئیس دانشکده پزشکی و رئیس اداره اورژانس بیمارستانی معاونت درمان از مركز آموزشی درمانی الزهرا(س)

#ادامه_بازدیدهای_نوروز

✍🏻به گزارش روابط عمومی معاونت درمان در سومین روز سال نو، دکتر بیژن ایرج رئیس دانشکده پزشکی به همراه دکتر کیهان گلشنی رئیس اداره اورژانس بیمارستانی معاونت درمان و دکتر موحدی سرپرست مركز و جمعی دیگر از مسئولین مرکز از بخش اورژانس مركز آموزشی درمانی الزهرا(س) بازدید بعمل آورد. ✳️در این بازدید با حضور دربخش اورژانس ضمن قدردانی و تشکر از کادر خدوم بیمارستان، از تلاش ها و خدمات شبانه روزی این عزیزان قدردانی و بر اهمیت و ارتقای خدمات درمانی به آحاد جامعه خصوصا در ایام تعطیلات نوروزی تاکید نمود.

❇️شایان ذکر است در پایان این دیدار، در جلسه ای، روند بستری و مراقبت های درمانی، وضعیت نیروی انسانی و شیفت های نوروزی پرسنل جهت ارائه بهینه خدمات درمانی بر پایه اصول علمی و دستورالعمل های ابلاغی مورد بررسی قرار گرفت.

#پوشش_همگانی_سلامت #برنامه_ملی_سلامت_خانواده #عدالت_و_تعالی_نظام_سلامت

━━━━━━━⊰🌺⊱━━━━━━