نشست ستاد پیشگیری هماهنگی و پاسخ به بحران شهرستان خوروبیابانک

💠نشست ستاد پیشگیری هماهنگی و پاسخ به بحران شهرستان خوروبیابانک

✍به گزارش روابط عمومی معاونت درمان روز شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 جلسه ستاد پیشگیری هماهنگی و پاسخ به بحران شهرستان خوروبیابانک با حضور معاونین ، مدیران ارشد دانشگاه و مسولین حوزه سلامت شهرستان /اعضای ستادبحران در محل سالن جلسات امام علی (ع) فرمانداری برگزار شد.

🔰در این جلسه فرماندار خوروبیابانک گفت:  مدیریت بحران شهرستان نیازمند توجه ویژه می باشد وی در ادامه مطالبات مردمی حوزه سلامت را بیان فرمودند که معاونین و مدیران دانشگاه ضمن استماع ، سیاست دانشگاه مبنی دسترسی عادلانه آحاد جامعه به خدمات ایمن وباکیفیت را تبیین کرده و قوانین و مقررات مربوطه را توضیح و برتلاش مضاعف رفع مشکلات تاکید نمودند.

🔺در حاشیه این نشست بازدیدهای حوزه‌ای متناظر توسط معاونین و مدیران دانشگاه انجام گرفت ودرهمین راستا دکتر خوروش معاون درمان به همراه مدیر درمان و مدیر پرستاری دانشگاه از بیمارستان آفتاب هشتم خور بازدید بعمل آوردند.

🔹در این بازدید موضوعات درمانی و فرآیندهای مرتبط بررسی و تمهیدات لازم اندیشیده شد .

━━━━━━━⊰🌺⊱━━━━━━