جلسه وبیناری رئیس دانشگاه با خیرین سلامت استان برگزار شد

💠جلسه وبیناری رئیس دانشگاه با خیرین سلامت استان برگزار شد

🔰پنج شنبه 6  اردیبهشت ماه، جلسه ای به صورت وبیناری با حضور رئیس دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه، مسئولین خیریه بهداشت و سلامت امام هادی (ع)، مدیران شبکه های بهداشت و درمان استان، برخی از ائمه جمعه شهرستان ها، فرمانداران شهرستان ها، خیرین گرانقدر حوزه سلامت در تمامی شهرستان های استان و جمعی از مسئولین شهرستان های استان برگزار گردید.

🔺در این مراسم رئیس دانشگاه ضمن قدردانی از حضور فعال خیرین گرانقدر در حوزه سلامت به سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ریاست محترم جمهوری مبنی بر تقویت زیرساخت های نظام شبکه بهداشت در کشور اشاره نمود و گفتند: در حوزه سلامت پیشگیری مقدم بر درمان است لذا در همین راستا بهره برداری از پروژه های بهداشتی اولویت اول است و تقدم پیشگیری بر درمان از مولفه هایی ضروری پروژه های بهداشتی می باشد.

🔹شایان ذکر است در این وبینار از برنامه ریزی، ساخت و بهره برداری 138پروژه عمرانی حوزه بهداشت مطرح و مقرر گردید، با مشارکت 50 درصدی خیرین و50 درصدی اعتبارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این پروژها تا پایان سال جاری  به بهره برداری برسد.

#پوشش_همگانی_سلامت

#برنامه_ملی_سلامت_خانواده