جلسه بررسی چالش های بخش تالاسمی در معاونت درمان برگزار شد.

💢جلسه بررسی چالش های بخش تالاسمی در معاونت درمان برگزار شد.

🔰اولین جلسه پیرامون چالش‌ها و ارتقا فرایندهای بخش تالاسمی در اردیبهشت ماه 1403توسط اداره بیماری های معاونت درمان با حضور مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان، مدیر پرستاری دانشگاه، اعضا انجمن تالاسمی، رئیس بیمارستان سیدالشهدا(ع) و تعدادی از پرسنل این مرکز، رئیس اداره بیماری ها و کارشناس هموفیلی و تالاسمی معاونت درمان  برگزار شد.

🔺در این جلسه ابتدا خانم دکتر مظاهری رئیس اداره بیماری‌ها درباره تعداد بیماران خاص تحت پوشش، بسته های حمایتی، کمبودهای دارویی کشوری، کمبود نیروی انسانی و تلاش تیم درمان جهت ارانه خدمات با کیفیت به بیماران خاص موارد لازم را بیان نموده  و در ادامه  خیرین  واعضای هیات مدیره انجمن تالاسمی مشکلات و چالش های موجود در حیطه های مختلف را مطرح کردند

🔹در ادامه تیم مدیریتی بیمارستان سیدالشهدا مشکلات و الزام بیمارستان ها به رعایت دستورالعمل های ابلاغی وزارت متبوع را بیان نمودند.

🔹در ادامه دکتر دیباجی مدیر نظارت و اعتبار بخشی وخانم کریمی مدیر پرستاری دانشگاه در خصوص مشکلات مطرح شده و قوانین مربوطه مواردی را بیان نمودند.

#پوشش_همگانی_سلامت
#برنامه_ملی_سلامت_خانواده