دوره آموزشی مدیریت پذیرش

با توجه به اينکه مراجعان مراکز درماني بدواً و به منظور شروع جريان درماني بيمار خود به واحد پذيرش مراجعه دارند، اين مواجهه و نحوه‌ي عملکرد پرسنل پذيرش از حيث ادب، آداب معاشرت، نحوه‌ي ارائه‌ي خدمت و ... بسيار حائز اهميت است. لذا واحد مدارک پزشکی و آمار این معاونت در نظر دارد به عنوان گامی موثر و مثبت در راستای بهبود کیفیت فرآیندهای این بخش ، دوره آموزشی ویژه پرسنل پذيرش برگزار نماید. برای ثبت نام به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
خواهشمند است مطالب زیر را با دقت خوانده و از تماس غیر ضروری به معاونت درمان اجتناب نمایید.
_ ثبت نام دوره های آموزشی مندرج در جدول زیر در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۷ و ۸ آبان ماه سال ۹۲ انجام پذیر است.
-هر نفر میبایست تنها در یکی از این دو تاریخ ۰۷/۰۸/۹۲ و ۰۸/۰۸/۹۲ ثبت نام نموده و در تاریخ تعیین شده در دوره شرکت نماید ، ثبت نام تا تکمیل ظرفیت (۱۰۰نفر) امکان پذیر است.
_ تنها مسوولین مدارک پزشکی و متصدیان پذیرش می توانند در این دوره ها ثبت نام کنند.
- پرسنل مدارک پزشکی شبکه های بهداشت و ستاد دانشگاه نیز می توانند در این دوره شرکت نمایند.
- مسوول مدارک پزشکی مراکز می بایست بر ثبت نام پرسنل زیر مجموعه خود نظارت داشته و تاریخ شرکت پرسنل پذیرش در دوره را طوری تنظیم نمایند که کلیه پرسنل در دوره شرکت نمایند و خللی نیز در انجام امور آن مرکز ایجاد نگردد.
برنامه زمانبندی دوره آموزشی پرسنل پذیرش

۹ صبح

سالن اجتماعات مرکز بهداشت شماره یک

تذکر:
* به دلیل یکسان بودن دوره های ۱ و ۲ و ۳ افراد متقاضی تنها در گروه های مشخص شده مجاز به ثبت نام می باشند.
*با توجه به اینکه جا به جایی پس از ثبت نام امکان پذیر نمی باشد لطفا در زمان ثبت نام دقت نموده و تاریخ را به درستی انتخاب نمایید.

ثبت نام ویژه بیمارستانها
ثبت نام ویژه شبکه های بهداشتی و ستاد دانشگاه